طایفه, ماندانا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا (2022). بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت. , 19(130), 11-22. doi: 10.22034/FSCT.19.130.11
ماندانا طایفه; آیناز علیزاده; میترا صوفی. "بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت". , 19, 130, 2022, 11-22. doi: 10.22034/FSCT.19.130.11
طایفه, ماندانا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا (2022). 'بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت', , 19(130), pp. 11-22. doi: 10.22034/FSCT.19.130.11
طایفه, ماندانا, علیزاده, آیناز, صوفی, میترا بررسی اثر کاربرد عصاره تفاله حاصل از آب‌گیری انگور قرمز (Vitis vinifera L. cv. Rish baba) بر پایداری اکسایشی، خواص تغذیه‌ای و حسی بیسکویت. , 2022; 19(130): 11-22. doi: 10.22034/FSCT.19.130.11
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696