تقی زاده, الناز, عبدالملکی, فرزانه, شریفان, انوشه (2022). تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری. , 19(130), 23-35. doi: 10.22034/FSCT.19.130.23
الناز تقی زاده; فرزانه عبدالملکی; انوشه شریفان. "تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری". , 19, 130, 2022, 23-35. doi: 10.22034/FSCT.19.130.23
تقی زاده, الناز, عبدالملکی, فرزانه, شریفان, انوشه (2022). 'تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری', , 19(130), pp. 23-35. doi: 10.22034/FSCT.19.130.23
تقی زاده, الناز, عبدالملکی, فرزانه, شریفان, انوشه تولید و فرمولاسیون شکلات تلخ سین بیوتیک بر پایه میکروکپسول های لاکتوباسیلوس کازئی و پودر شاه بلوط و ارزیابی بقای پروبیوتیک در طی دوره نگهداری. , 2022; 19(130): 23-35. doi: 10.22034/FSCT.19.130.23
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696