ریاضی, فاطمه, مظاهری طهرانی, مصطفی (2022). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان. , 19(130), 259-268. doi: 10.22034/FSCT.19.130.259
فاطمه ریاضی; مصطفی مظاهری طهرانی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان". , 19, 130, 2022, 259-268. doi: 10.22034/FSCT.19.130.259
ریاضی, فاطمه, مظاهری طهرانی, مصطفی (2022). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان', , 19(130), pp. 259-268. doi: 10.22034/FSCT.19.130.259
ریاضی, فاطمه, مظاهری طهرانی, مصطفی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی گوشت آنالوگ تولیدشده در رطوبت بالا بر پایه ایزوله پروتئین نخود در ترکیب با کنسانتره پروتئین تخم کتان. , 2022; 19(130): 259-268. doi: 10.22034/FSCT.19.130.259
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,057
PDF Download15,998,696