Number of Articles: 29

اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن

Pages 1-15

اکرم لوینی; فروغ محترمی; سجاد پیرسا; انیس طالبی

ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک تغییرات برخی از ویژگی‌های پس از برداشت گوجه‌فرنگی گیلاسی پوشش‌دار شده با ژل تازه آلوئه‌ورا حین انبارمانی در دماهای مختلف

Pages 17-33

سمانه منجم; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورقه های خشک سیب دماوند تحت اثر عصاره ی تفاله انگور

Pages 35-45

منا رنجبر; محمد قربانی; علیرضا صادقی ماهونک; یحیی مقصودلو; علی مویدی

تعیین ترکیبات اسانس میخک (Eugenia caryophyllata) و مقایسه خاصیت ضد باکتریایی آن با برخی آنتی بیوتیک های متداول

Pages 47-59

عبداله دده زاده; حسن نورافکن

بررسی گروه‌های عاملی، ترکیبات فنولی و فلاوونوئیدی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی اسانس اسطوخودوس لارستانی: یک مطالعه آزمایشگاهی

Pages 61-76

مینا علادی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

بررسی و مطالعه امکان آلودگی میان بافتی سبزیجات به باکتریهای بیماریزای گوارشی در اثر جذب و انتقال آن از طریق ریشه گیاه

Pages 77-84

فرحناز رحیمی نژاد; امیرحسین خسروی; فاطمه مهرآذین

بهینه سازی تولید فیلم زیست تخریب‌پذیر حاوی عصاره آبی ریشه گیاه چوبک و نانوامولسیون اسانس رزماری بر پایه ژلاتین به روش سطح پاسخ

Pages 85-94

فخری شهیدی; محمد مالکی; سحر روشنک; محمود علیزاده ثانی

ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین

Pages 95-112

لیلا ناطقی; علی خزایی; نازنین زند; عبدالرسول ارومیه ای

تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک

Pages 115-131

نیما مباهی

بررسی اثر ضد میکروبی رنگدانه نوربیکسین تجاری (Bixa orellana L.) بر باکتری های پاتوژن و عامل فساد مواد غذایی در محیط in vitro

Pages 133-142

احمد نصرالله زاده; محمود رضا زاد باری; هادی الماسی; مهران مرادی; سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی

مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی

Pages 143-156

صابر امیری; میثم رجبی

مدل‌سازی خشک‌کردن و باز‌جذب آب گلابی با استفاده از مدل‌های مختلف ریاضی

Pages 157-168

محسن دلوی اصفهان

تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی

Pages 169-182

شکوه حاجی‌وند قاسم‌آبادی; محمدرضا زارع بوانی; محمد نوشاد

تاثیرخشک کردن دومرحله‌ای و پیش تیمار فراصوت برروی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی برش‌های طالبی

Pages 183-192

سارا حاج میرزا; اکرم شریفی

مقایسه سینتیک خشک کردن برگ نعناع با خشک کن خورشیدی فتوولتائیک / گرمایی با خشک کردن طبیعی

Pages 193-204

محمدرضا روزگار; محمد حسین عباسپور فرد; مهدی هدایتی زاده; حمید محمدی نژاد

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر خامه‌ای

Pages 205-215

حنان لشکری; فرزانه ملک زاده حقیقی

تولید نگهدارنده طبیعی از عصاره های میخک، اکالیپتوس و رزماری جهت جایگزینی با نیتریت در سوسیس مرغ

Pages 217-229

مرتضی کریم پور; علیرضا مهرگان نیکو; فایزه فلاح; حمیده آسایش طلب

تاثیر مراحل مختلف فرایند تصفیه شیمیایی بر پایداری اکسایشی روغن مغز بنه طی فرایند حرارتی شدید و طولانی

Pages 231-242

انیسه زارعی جلیانی; حنان لشکری; جواد توکلی; محمود امین لاری

بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)

Pages 243-258

فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان; غلامحسین حقایق

بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک

Pages 259-274

مریم ثابت قدم; محمد رضا سعیدی اصل; اکرم شریفی; محمد آرمین; احمد پدرام نیا

تبیین جامعه شناختی مصرف نان(مورد مطالعه شهروندان ساکن در مناطق 3،7 و 19 شهر تهران)

Pages 275-292

بیژن زارع; صلاح الدین قادری; لیلا نوری; محمدرضا سابقی

تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن

Pages 293-306

پوران حیدری; درنوش جعفرپور

مقایسه جامع فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای زیست فعال تولیدشده از ضایعات ماهی، مرغ و میگو با استفاده از آنزیم فلاورزیم

Pages 307-318

سهیل ریحانی پول; سکینه یگانه

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

Pages 319-330

سکینه یگانه; مینا اسمعیلی خاریکی; حامد احمدی

بررسی اثر استخراج روغن از دانه گلرنگ به کمک اولتراسوند و خواص فیزیکوشیمیایی روغن و کنجاله تولیدی

Pages 331-348

علی اکبر شاهی چهرق; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری

ارزیابی و مقایسه تاثیر بیقیدوباکتربیفیدوم و انتروکوکوس فاسیوم به صورت سویه تک و ترکیبی بر ترکیبات موثر بر عطر و طعم پنیر فراپالایش

Pages 349-360

عطیه حبیبی; علیرضا شهاب لواسانی; سید امیرمحممد مرتضویان فارسانی; سید ابراهیم حسینی; حامد زارعی

تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی

Pages 375-392

نگین جواهری پور; لیدا شاهسونی; شادی مهدیخانی; یاسر اینانلو

بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)

Pages 393-409

حسام الدین آخوندزاده; مسعود تقی زاده; مهدی ایرانی

مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت

Pages 411-432

امیررضا شویک لو

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,717,251
PDF Download15,956,362