شویک لو, امیررضا (2021). مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت. , 18(119), 411-432. doi: 10.52547/fsct.18.119.411
امیررضا شویک لو. "مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت". , 18, 119, 2021, 411-432. doi: 10.52547/fsct.18.119.411
شویک لو, امیررضا (2021). 'مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت', , 18(119), pp. 411-432. doi: 10.52547/fsct.18.119.411
شویک لو, امیررضا مروری بر چالش‌ها و عوامل تاثیرگذار بر موفقیت فرآورده‌های گوشتی در بازار و لزوم به‌کار‌گیری مدیریت و انتقال دانش در صنعت. , 2021; 18(119): 411-432. doi: 10.52547/fsct.18.119.411
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,518
PDF Download15,977,225