مباهی, نیما (2021). تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک. , 18(119), 115-131. doi: 10.52547/fsct.18.119.115
نیما مباهی. "تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک". , 18, 119, 2021, 115-131. doi: 10.52547/fsct.18.119.115
مباهی, نیما (2021). 'تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک', , 18(119), pp. 115-131. doi: 10.52547/fsct.18.119.115
مباهی, نیما تاثیر حضور باکتری‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس بر خواص فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و رئولوژیک شکلات تلخ پروبیوتیک. , 2021; 18(119): 115-131. doi: 10.52547/fsct.18.119.115
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,517
PDF Download15,977,223