آخوندزاده, حسام الدین, تقی زاده, مسعود, ایرانی, مهدی (2021). بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ). , 18(119), 393-409. doi: 10.52547/fsct.18.119.393
حسام الدین آخوندزاده; مسعود تقی زاده; مهدی ایرانی. "بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)". , 18, 119, 2021, 393-409. doi: 10.52547/fsct.18.119.393
آخوندزاده, حسام الدین, تقی زاده, مسعود, ایرانی, مهدی (2021). 'بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ)', , 18(119), pp. 393-409. doi: 10.52547/fsct.18.119.393
آخوندزاده, حسام الدین, تقی زاده, مسعود, ایرانی, مهدی بررسی اثر همزمان صمغ اسفرزه و رنگ‌های خوراکی کورکومین و بتالائین بر خواص فیزیکی، حسی و پایداری نوشیدنی سنتی تخمیری ایرانی (دوغ). , 2021; 18(119): 393-409. doi: 10.52547/fsct.18.119.393
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,923
PDF Download15,977,420