ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, آرمین, محمد, پدرام نیا, احمد (2021). بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک. , 18(119), 259-274. doi: 10.52547/fsct.18.119.259
مریم ثابت قدم; محمد رضا سعیدی اصل; اکرم شریفی; محمد آرمین; احمد پدرام نیا. "بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک". , 18, 119, 2021, 259-274. doi: 10.52547/fsct.18.119.259
ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, آرمین, محمد, پدرام نیا, احمد (2021). 'بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک', , 18(119), pp. 259-274. doi: 10.52547/fsct.18.119.259
ثابت قدم, مریم, سعیدی اصل, محمد رضا, شریفی, اکرم, آرمین, محمد, پدرام نیا, احمد بررسی جایگزینی فیبر تفاله سیب به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های شیمیایی و بافتی کیک. , 2021; 18(119): 259-274. doi: 10.52547/fsct.18.119.259
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,665
PDF Download15,977,318