یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا, احمدی, حامد (2021). بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 18(119), 319-330. doi: 10.52547/fsct.18.119.319
سکینه یگانه; مینا اسمعیلی خاریکی; حامد احمدی. "بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)". , 18, 119, 2021, 319-330. doi: 10.52547/fsct.18.119.319
یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا, احمدی, حامد (2021). 'بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)', , 18(119), pp. 319-330. doi: 10.52547/fsct.18.119.319
یگانه, سکینه, اسمعیلی خاریکی, مینا, احمدی, حامد بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی محدوده‌های مختلف وزن مولکولی پروتئین آبکافتی حاصل از سر ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio). , 2021; 18(119): 319-330. doi: 10.52547/fsct.18.119.319
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,508
PDF Download15,977,216