حیدری, پوران, جعفرپور, درنوش (2021). تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن. , 18(119), 293-306. doi: 10.52547/fsct.18.119.293
پوران حیدری; درنوش جعفرپور. "تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن". , 18, 119, 2021, 293-306. doi: 10.52547/fsct.18.119.293
حیدری, پوران, جعفرپور, درنوش (2021). 'تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن', , 18(119), pp. 293-306. doi: 10.52547/fsct.18.119.293
حیدری, پوران, جعفرپور, درنوش تولید نوشیدنی پایدار از دانه خربزه واریته خاتونی (Cucumis melo cv. Khatooni) و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و تغذیه‌ای آن. , 2021; 18(119): 293-306. doi: 10.52547/fsct.18.119.293
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,514
PDF Download15,977,219