ناطقی, لیلا, خزایی, علی, زند, نازنین, ارومیه ای, عبدالرسول (2021). ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین. , 18(119), 95-112. doi: 10.52547/fsct.18.119.95
لیلا ناطقی; علی خزایی; نازنین زند; عبدالرسول ارومیه ای. "ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین". , 18, 119, 2021, 95-112. doi: 10.52547/fsct.18.119.95
ناطقی, لیلا, خزایی, علی, زند, نازنین, ارومیه ای, عبدالرسول (2021). 'ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین', , 18(119), pp. 95-112. doi: 10.52547/fsct.18.119.95
ناطقی, لیلا, خزایی, علی, زند, نازنین, ارومیه ای, عبدالرسول ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر کوزه‌ای بسته بندی شده در فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه پلی‌وینیل الکل و نشاسته لوبیاچیتی حاوی اسانس‌های سیر، زنجبیل و دارچین. , 2021; 18(119): 95-112. doi: 10.52547/fsct.18.119.95
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,219