امیری, صابر, رجبی, میثم (2021). مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی. , 18(119), 143-156. doi: 10.52547/fsct.18.119.143
صابر امیری; میثم رجبی. "مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی". , 18, 119, 2021, 143-156. doi: 10.52547/fsct.18.119.143
امیری, صابر, رجبی, میثم (2021). 'مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی', , 18(119), pp. 143-156. doi: 10.52547/fsct.18.119.143
امیری, صابر, رجبی, میثم مروری بر کاربرد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی با منشاء گیاهی، حیوانی و میکروبی در مواد غذایی. , 2021; 18(119): 143-156. doi: 10.52547/fsct.18.119.143
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,221