حاجی‌وند قاسم‌آبادی, شکوه, زارع بوانی, محمدرضا, نوشاد, محمد (2021). تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی. , 18(119), 169-182. doi: 10.52547/fsct.18.119.169
شکوه حاجی‌وند قاسم‌آبادی; محمدرضا زارع بوانی; محمد نوشاد. "تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی". , 18, 119, 2021, 169-182. doi: 10.52547/fsct.18.119.169
حاجی‌وند قاسم‌آبادی, شکوه, زارع بوانی, محمدرضا, نوشاد, محمد (2021). 'تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی', , 18(119), pp. 169-182. doi: 10.52547/fsct.18.119.169
حاجی‌وند قاسم‌آبادی, شکوه, زارع بوانی, محمدرضا, نوشاد, محمد تأثیر پوشش‌های ژلاتین، ژل صبرزرد و کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی برش‌های تازه موسیر ایرانی در طی انبارمانی. , 2021; 18(119): 169-182. doi: 10.52547/fsct.18.119.169
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,221