جواهری پور, نگین, شاهسونی, لیدا, مهدیخانی, شادی, اینانلو, یاسر (2021). تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی. , 18(119), 375-392. doi: 10.52547/fsct.18.119.375
نگین جواهری پور; لیدا شاهسونی; شادی مهدیخانی; یاسر اینانلو. "تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی". , 18, 119, 2021, 375-392. doi: 10.52547/fsct.18.119.375
جواهری پور, نگین, شاهسونی, لیدا, مهدیخانی, شادی, اینانلو, یاسر (2021). 'تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی', , 18(119), pp. 375-392. doi: 10.52547/fsct.18.119.375
جواهری پور, نگین, شاهسونی, لیدا, مهدیخانی, شادی, اینانلو, یاسر تأثیر افزودن آرد کینوا و آرد گندم جوانه‌زده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کیک اسفنجی. , 2021; 18(119): 375-392. doi: 10.52547/fsct.18.119.375
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,220