لوینی, اکرم, محترمی, فروغ, پیرسا, سجاد, طالبی, انیس (2021). اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن. , 18(119), 1-15. doi: 10.52547/fsct.18.119.1
اکرم لوینی; فروغ محترمی; سجاد پیرسا; انیس طالبی. "اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن". , 18, 119, 2021, 1-15. doi: 10.52547/fsct.18.119.1
لوینی, اکرم, محترمی, فروغ, پیرسا, سجاد, طالبی, انیس (2021). 'اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن', , 18(119), pp. 1-15. doi: 10.52547/fsct.18.119.1
لوینی, اکرم, محترمی, فروغ, پیرسا, سجاد, طالبی, انیس اثر پودر سنجد بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان‌ فاقد گلوتن. , 2021; 18(119): 1-15. doi: 10.52547/fsct.18.119.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,570
Article View19,757,515
PDF Download15,977,219