پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره, حقایق, غلامحسین (2021). بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن). , 18(119), 243-258. doi: 10.52547/fsct.18.119.243
فاطمه پورحاجی; بهاره صحرائیان; غلامحسین حقایق. "بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)". , 18, 119, 2021, 243-258. doi: 10.52547/fsct.18.119.243
پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره, حقایق, غلامحسین (2021). 'بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن)', , 18(119), pp. 243-258. doi: 10.52547/fsct.18.119.243
پورحاجی, فاطمه, صحرائیان, بهاره, حقایق, غلامحسین بررسی قدرت آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره پنیرک (Malva sylvestris L.) در کلوچه سنتی لاهیجان (بر پایه آرد گندم-ارزن). , 2021; 18(119): 243-258. doi: 10.52547/fsct.18.119.243
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,717,223
PDF Download15,956,354