Number of Articles: 30

اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن

Pages 1-10

رضا فرهمندفر; حدیث عظیمی نژاد

بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی شیر طعم‌دار پروبیوتیک با استفاده از باسیلوس کواگولانس و شیره انگور

Pages 11-19

نسیم کاظم علیلو; صابر امیری; محمود رضازاد باری; صونا دودانگه

اثر پوشش‌های خوراکی بر تغییرات رنگ و سطح برش‌های زردآلو هنگام خشک شدن در سامانه فروسرخ

Pages 21-30

مریم ساترابی; فخرالدین صالحی; مجید رسولی

بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز

Pages 31-42

عارفه حاجی اربابی; حمید توکلی پور

تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان

Pages 43-52

ماندانا طایفه; سید احمد شهیدی; جعفر محمد زاده میلانی; مصطفی صادقی

بررسی اثر جریان الکتریکی بر ویژگی‌های مکانیکی و نفوذپذیری فیلم کیتوزان حاوی نانوذرات رس و نقره

Pages 53-67

نیلوفر صفری ثانی; علی معتمدزادگان; جمشید فرمانی; جعفر محمدزاده میلانی

ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Pages 69-79

خدیجه شیرانی بیدابادی

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی

Pages 81-95

پریسا فرجپور; حسین شیخلوئی

تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی

Pages 97-112

پریسا پورثانی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی

تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی

Pages 113-125

محمد قاسمی; معظم حسن پور اصیل

بررسی زنده مانی لاکتوباسیلوس رامنسوس جی جی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم درونپوشانی شده به صورت امولسیون چند لایه و امولسیون ساده

Pages 127-136

حامد محمودی پور; محمدحسین مرحمتی زاده

بررسی مقایسه‌ای اثر فرآیند‌های پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر زنده‌مانی باکتری های پروبیوتیک و پتانسیل اکسیداسیون و احیاء ماست قالبی پروبیوتیک

Pages 137-151

فاطمه جعفری نجف آبادی; وجیهه فدائی نوغانی

بهینه یابی شرایط استخراج صمغ ریشه سریش به روش سطح پاسخ و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی نمونه بهینه

Pages 153-168

مهدی صلاحی; سید محمد علی رضوی; محمد صادق صادق امیری

تأثیر کیتوزان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ

Pages 169-178

مینا منافی دیزج یکان; مهناز منافی دیزج یکان; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; نگار راوش

بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان

Pages 179-188

مریم اسفندیاری; پریسا فرج پور; حدیثه باقری دادوکلائی; فاطمه میرعرب رضی

اسانس مینای نیشابوری: قدرت آنتی‌اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل و اثر ضدمیکروبی آن بر تعدادی از باکتری‌های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 189-198

محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر; هادی تناور

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی سنتی فراسودمند سکنجبین حاوی دانه ریحان

Pages 199-211

محمود رضازاده باری; توحید جهانگشایش; محمد علیزاده; صابر امیری

‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده

Pages 213-221

معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی; سارا موحد; علیرضا شهاب لواسانی; حسین احمدی چناربن; پیمان رجایی

بهینه‌یابی فرمولاسیون مارمالاد آلوی حاوی شیره خرما با استفاده از طرح مخلوط محدود شده

Pages 223-235

محمد بلوردی; اعظم ایوبی; رضا حاجی محمدی فریمانی

تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت

Pages 237-245

فاطمه صابری; سپیده خراسانی; فاطمه شهدادی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم چرب غنی شده با کنسانتره پروتئینی آب پنیر، کنسانتره پروتئینی شیر، فیبر گندم- اسفرزه

Pages 247-260

یلدا جاویدی; محمد گلی

بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد

Pages 261-269

درنوش جعفرپور

بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 271-282

احمد قره خانی; محمود حسن پور; امیر توکمه چی

سنتز و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی بیونانوکامپوزیت‌های بر پایه بیوپلیمر کربوکسی‌متیل‌کیتوسان-نانورس مونتموریلونیت در حضور نانوذرات اکسیدتیتانیم

Pages 283-297

حسین انور; حسین شیخ لوئی

بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)

Pages 299-308

فرزانه لطفی; علی یاسینی اردکانی

بهینه یابی فرمولاسیون ماست چکیده حاوی شیرخشک کم چرب، کنسانتره پروتئینی شیر و آرد سویا با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط

Pages 309-321

حسن رشیدی; مرتضی کاشانی نژاد; هما بقایی; علیرضا قادری

استفاده از نانو الیاف حاصل از الکتروریسی کیتوزان به عنوان نانوحامل عصاره درمنه دشتی: بررسی ویژگی‌ها و خاصیت ضد میکروبی

Pages 323-334

میثم رضایی; مهدی آران; علی محمد امانی; محمد امین میری; داریوش رمضان

بررسی اثرات ضد‌میکروبی و آنتی‌اکسیدانی مکمل غذایی تهیه شده با پروتئین‌های هیدرولیز شده شیر و وانیلین

Pages 335-346

مهدی عموحیدری; محمدرضا احسانی; ایرج جوادی

بررسی تاثیر تزریق مخلوط گازهای دی‌اکسیدکربن و نیتروژن برویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیر گاو با استفاده از روش آماری سطح رویه پاسخ

Pages 347-360

بهروز قدیری علمداری; احسان مقدس کیا; محمد علیزاده خالدآباد; زهرا قاسم پور

تاثیر پیش تیمار اسمزی شکر سفید، شکر قرمز و شیرین بیان بر خواص کیفی قارچ دکمه ای سفید خشک شده (Agaricus Bisporus)

Pages 361-377

زینب رفتنی امیری; زهره افضلیان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,383
PDF Download15,968,742