شیرانی بیدابادی, خدیجه (2021). ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی. , 18(112), 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.112.69
خدیجه شیرانی بیدابادی. "ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی". , 18, 112, 2021, 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.112.69
شیرانی بیدابادی, خدیجه (2021). 'ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی', , 18(112), pp. 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.112.69
شیرانی بیدابادی, خدیجه ارزیابی حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی عصاره‌های پنیرک (Malva sylvestris) و بر همکنش آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی. , 2021; 18(112): 69-79. doi: 10.52547/fsct.18.112.69
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,353
PDF Download15,998,390