قره خانی, احمد, حسن پور, محمود, توکمه چی, امیر (2021). بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ. , 18(112), 271-282. doi: 10.52547/fsct.18.112.271
احمد قره خانی; محمود حسن پور; امیر توکمه چی. "بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ". , 18, 112, 2021, 271-282. doi: 10.52547/fsct.18.112.271
قره خانی, احمد, حسن پور, محمود, توکمه چی, امیر (2021). 'بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ', , 18(112), pp. 271-282. doi: 10.52547/fsct.18.112.271
قره خانی, احمد, حسن پور, محمود, توکمه چی, امیر بررسی تاثیر اسانس گیاه پولک (Stachys schtschegleevii ) و زمان نگهداری بر خواص شیمیایی و میکروبی گوشت چرخ کرده گوساله با استفاده از روش سطح پاسخ. , 2021; 18(112): 271-282. doi: 10.52547/fsct.18.112.271
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,358
PDF Download15,998,394