حاجی اربابی, عارفه, توکلی پور, حمید (2021). بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز. , 18(112), 31-42. doi: 10.52547/fsct.18.112.31
عارفه حاجی اربابی; حمید توکلی پور. "بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز". , 18, 112, 2021, 31-42. doi: 10.52547/fsct.18.112.31
حاجی اربابی, عارفه, توکلی پور, حمید (2021). 'بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز', , 18(112), pp. 31-42. doi: 10.52547/fsct.18.112.31
حاجی اربابی, عارفه, توکلی پور, حمید بررسی اثر آب‌زدایی اسمزی با شربت سکنجبین و پوشش‌دهی با صمغ دانه ریحان روی خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی چیپس موز. , 2021; 18(112): 31-42. doi: 10.52547/fsct.18.112.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,420
PDF Download15,998,425