اسفندیاری, مریم, فرج پور, پریسا, باقری دادوکلائی, حدیثه, میرعرب رضی, فاطمه (2021). بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان. , 18(112), 179-188. doi: 10.52547/fsct.18.112.179
مریم اسفندیاری; پریسا فرج پور; حدیثه باقری دادوکلائی; فاطمه میرعرب رضی. "بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان". , 18, 112, 2021, 179-188. doi: 10.52547/fsct.18.112.179
اسفندیاری, مریم, فرج پور, پریسا, باقری دادوکلائی, حدیثه, میرعرب رضی, فاطمه (2021). 'بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان', , 18(112), pp. 179-188. doi: 10.52547/fsct.18.112.179
اسفندیاری, مریم, فرج پور, پریسا, باقری دادوکلائی, حدیثه, میرعرب رضی, فاطمه بررسی امکان تولید کیک فنجانی کم‌چرب با استفاده از اینولین و صمغ زانتان. , 2021; 18(112): 179-188. doi: 10.52547/fsct.18.112.179
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,363
PDF Download15,998,395