آیت‌الله‌زاده شیرازی, معصومه, موحد, سارا, شهاب لواسانی, علیرضا, احمدی چناربن, حسین, رجایی, پیمان (2021). ‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده. , 18(112), 213-221. doi: 10.52547/fsct.18.112.213
معصومه آیت‌الله‌زاده شیرازی; سارا موحد; علیرضا شهاب لواسانی; حسین احمدی چناربن; پیمان رجایی. "‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده". , 18, 112, 2021, 213-221. doi: 10.52547/fsct.18.112.213
آیت‌الله‌زاده شیرازی, معصومه, موحد, سارا, شهاب لواسانی, علیرضا, احمدی چناربن, حسین, رجایی, پیمان (2021). '‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده', , 18(112), pp. 213-221. doi: 10.52547/fsct.18.112.213
آیت‌الله‌زاده شیرازی, معصومه, موحد, سارا, شهاب لواسانی, علیرضا, احمدی چناربن, حسین, رجایی, پیمان ‌ تاثیر پیش تیمار مایکروویو و شرایط سرخ‌کردن بر میزان تشکیل آکریل آمید و جذب روغن در قطعات هویج سرخ شده. , 2021; 18(112): 213-221. doi: 10.52547/fsct.18.112.213
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,443
PDF Download15,998,434