لطفی, فرزانه, یاسینی اردکانی, علی (2021). بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM). , 18(112), 299-308. doi: 10.52547/fsct.18.112.299
فرزانه لطفی; علی یاسینی اردکانی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)". , 18, 112, 2021, 299-308. doi: 10.52547/fsct.18.112.299
لطفی, فرزانه, یاسینی اردکانی, علی (2021). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM)', , 18(112), pp. 299-308. doi: 10.52547/fsct.18.112.299
لطفی, فرزانه, یاسینی اردکانی, علی بهینه‌سازی فرمولاسیون پاستیل پوره خرما بر پایه آب پنیر تغلیظ شده، آگار و زانتان با استفاده از روش سطح-پاسخ (RSM). , 2021; 18(112): 299-308. doi: 10.52547/fsct.18.112.299
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,358
PDF Download15,998,394