پورثانی, پریسا, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی (2021). تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی. , 18(112), 97-112. doi: 10.52547/fsct.18.112.97
پریسا پورثانی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی. "تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی". , 18, 112, 2021, 97-112. doi: 10.52547/fsct.18.112.97
پورثانی, پریسا, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی (2021). 'تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی', , 18(112), pp. 97-112. doi: 10.52547/fsct.18.112.97
پورثانی, پریسا, رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی تاثیر برخی جایگزین‌های چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی. , 2021; 18(112): 97-112. doi: 10.52547/fsct.18.112.97
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,358
PDF Download15,998,393