فرهمندفر, رضا, عظیمی نژاد, حدیث (2021). اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن. , 18(112), 1-10. doi: 10.52547/fsct.18.112.1
رضا فرهمندفر; حدیث عظیمی نژاد. "اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن". , 18, 112, 2021, 1-10. doi: 10.52547/fsct.18.112.1
فرهمندفر, رضا, عظیمی نژاد, حدیث (2021). 'اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن', , 18(112), pp. 1-10. doi: 10.52547/fsct.18.112.1
فرهمندفر, رضا, عظیمی نژاد, حدیث اثر مراحل پلاسیدن، مالش دهی، تخمیر و خشک کردن چای سیاه گیلانی بر محتوای فنولی و خواص آنتی اکسیدانی آن. , 2021; 18(112): 1-10. doi: 10.52547/fsct.18.112.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,736,050
PDF Download15,963,885