جعفرپور, درنوش (2021). بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد. , 18(112), 261-269. doi: 10.52547/fsct.18.112.261
درنوش جعفرپور. "بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد". , 18, 112, 2021, 261-269. doi: 10.52547/fsct.18.112.261
جعفرپور, درنوش (2021). 'بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد', , 18(112), pp. 261-269. doi: 10.52547/fsct.18.112.261
جعفرپور, درنوش بررسی تاثیر بسته‌بندی با اتمسفر تغییر یافته بر شاخص‌های بیوشیمیایی و ویژگی‌های حسی دانه‌های انار در طی دوره نگهداری سرد. , 2021; 18(112): 261-269. doi: 10.52547/fsct.18.112.261
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,412
PDF Download15,998,423