فرجپور, پریسا, شیخلوئی, حسین (2021). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی. , 18(112), 81-95. doi: 10.52547/fsct.18.112.81
پریسا فرجپور; حسین شیخلوئی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی". , 18, 112, 2021, 81-95. doi: 10.52547/fsct.18.112.81
فرجپور, پریسا, شیخلوئی, حسین (2021). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی', , 18(112), pp. 81-95. doi: 10.52547/fsct.18.112.81
فرجپور, پریسا, شیخلوئی, حسین بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه ژل آلوئه ورا و تیمول بر ویژگی‌های کیفی پس از برداشت و عمر نگهداری توت‌فرنگی. , 2021; 18(112): 81-95. doi: 10.52547/fsct.18.112.81
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,354
PDF Download15,998,390