صابری, فاطمه, خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه (2021). تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت. , 18(112), 237-245. doi: 10.52547/fsct.18.112.237
فاطمه صابری; سپیده خراسانی; فاطمه شهدادی. "تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت". , 18, 112, 2021, 237-245. doi: 10.52547/fsct.18.112.237
صابری, فاطمه, خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه (2021). 'تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت', , 18(112), pp. 237-245. doi: 10.52547/fsct.18.112.237
صابری, فاطمه, خراسانی, سپیده, شهدادی, فاطمه تاثیر افزودن گندم سیاه، چیا و کینوا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی قاووت. , 2021; 18(112): 237-245. doi: 10.52547/fsct.18.112.237
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,366
PDF Download15,998,400