طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمد زاده میلانی, جعفر, صادقی, مصطفی (2021). تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان. , 18(112), 43-52. doi: 10.52547/fsct.18.112.43
ماندانا طایفه; سید احمد شهیدی; جعفر محمد زاده میلانی; مصطفی صادقی. "تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان". , 18, 112, 2021, 43-52. doi: 10.52547/fsct.18.112.43
طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمد زاده میلانی, جعفر, صادقی, مصطفی (2021). 'تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان', , 18(112), pp. 43-52. doi: 10.52547/fsct.18.112.43
طایفه, ماندانا, شهیدی, سید احمد, محمد زاده میلانی, جعفر, صادقی, مصطفی تأثیر به‌کارگیری سبوس برنج هیدروترمال شده بر ویژگی‌های فیزیکی، بافتی و حسی نان. , 2021; 18(112): 43-52. doi: 10.52547/fsct.18.112.43
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,740,173
PDF Download15,965,735