قاسمی, محمد, حسن پور اصیل, معظم (2021). تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی. , 18(112), 113-125. doi: 10.52547/fsct.18.112.113
محمد قاسمی; معظم حسن پور اصیل. "تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی". , 18, 112, 2021, 113-125. doi: 10.52547/fsct.18.112.113
قاسمی, محمد, حسن پور اصیل, معظم (2021). 'تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی', , 18(112), pp. 113-125. doi: 10.52547/fsct.18.112.113
قاسمی, محمد, حسن پور اصیل, معظم تاثیر اسانس آویشن در دو روش غوطه وری و تدخینی بر برخی از ویژگیهای کیفی انگور رقم فخری طی انبارمانی. , 2021; 18(112): 113-125. doi: 10.52547/fsct.18.112.113
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,419
PDF Download15,998,424