Number of Articles: 30

مقایسه ترکیبات فنولی و فعالیت ضد اکسایشی دو رقم انگور رشه و قزل اوزوم

Pages 1-12

لعیا رضازاد باری; علیرضا قنبری; رضا درویش زاده; موسی ترابی گیگلو; حامد دولتی بانه

بررسی اثردوفنیل اتانول حاصل از گل محمدی بر کیفیت خرمای مضافتی بسته بندی شده در بسته های چند لایه قابل انعطاف

Pages 13-22

سمیه خسروی; سپیده خراسانی; امیر سعادت فر; هادی زهدی

بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده

Pages 23-35

غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه زاد

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی

Pages 37-44

بهروز علیزاده بهبهانی; فخری شهیدی

تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی

Pages 45-54

نادیا سیمین تن; نارملا آصفی

بررسی برخی ویژگی‌های فیزیکی و عملکردی پودر عصاره نعناع ‌فلفلی ریزپوشانی شده با خشک‌کن پاششی: اثر شرایط مختلف نگهداری بر ترکیبات فنولی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پودر حاصل

Pages 55-66

راضیه نیکجو; سیدهادی پیغمبردوست; عارف اولادغفاری

بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ

Pages 67-78

امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی

ارزیابی نانو ذرات لیپیدی جامد حاصل از موم زنبور عسل و موم استخراج شده از بره موم تهیه شده با روش ته نشینی ضد حلال

Pages 79-88

عاطفه شیروانی; سید امیر حسین گلی; ژاله ورشوساز

استخراج و تحلیل خطاهای فرآیند تولید با استفاده از PFMEA (مطالعه موردی: کارخانه قند کردستان)

Pages 89-101

محمد باغبانی; سلیمان ایرانزاده; مجید باقرزاده خواجه

بررسی تاثیر سولفات منگنز و ویتامین B12 بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی شیر تخمیر شده با لاکتوباسیلوس بولگاریکوس زیرگونه دلبرو‌کی و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La-5

Pages 103-115

معصومه رنجبر حسن باروق; مرضیه بلندی; عبدالرضا محمدی نافچی

بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره پروتئینی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر پروفیل مواد معدنی نان صنعتی تست

Pages 117-129

سحر غفاری; سید ولی حسینی; مهرداد فرهنگی; مجتبی بریری

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو

Pages 131-146

سیده سعیده کربلایی امینی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی

بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین

Pages 147-157

رضا کاراژیان; احمد احتیاطی; زهرا نظری; معصومه مهربان سنگ آتش

ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس پوست پرتقال دزفولی با و بدون آنتی‌بیوتیک‌های درمانی بر تعدادی از باکتری‌های بیماری‌زا در شرایط آزمایشگاهی

Pages 159-167

محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسین جوینده; مصطفی رحمتی جنیدآباد; محسن ابراهیمی همتی کیخواه; میترا قدسی شیخ جان

فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کامپوزیت نشاسته اصلاح شده/آلبومین حاوی نانوذرات اکسید منیزیم: بررسی فاکتورهای رنگی، شفافیت، خواص مکانیکی و گرماسنجی

Pages 169-188

نگار حسینی; سجاد پیرسا; جعفر فرضی

اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی

Pages 189-200

اوشا پورمحمدی مجاوری; سید حسین حسینی قابوس; سارا جعفریان

بررسی ویژگی های ضد میکروبی و ایزوترم جذب تعادلی رطوبت بایونانوکامپوزیت نشاسته کاساوا/نانو دی اکسید تیتانیوم/اسانس نعنا فلفلی

Pages 201-213

سیمین نوریان; عبدالرضا محمدی نافچی; مرضیه بلندی; مریم جوکار

ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی

Pages 215-231

نسرین هادی‌نیا; پریناز مباشرپور; ثمانه حاتمی; محمدرضا عدالتیان دوم; مسعود یاورمنش

خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌های زنیان و مورد و تاثیر آن بر ماندگاری گوشت بوقلمون

Pages 233-250

اکرم سادات فیاضی; مهناز هاشمی روان; نرجس جنتی ها; مریم مصلحی شاد

تأثیر لامیناسیون و تشکیل کمپلکس با بتاسیکلودکسترین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و رهایش فیلم سلولز باکتریایی حاوی اسانس رزماری

Pages 251-265

هادی الماسی; بهبود پورفتحی; منیره پورعلی

بررسی اثر اسید کافئیک و اسید تانیک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، مورفولوژیکی و استحکام هیدروژل تهیه شده از ژلاتین ماهی سردآبی

Pages 267-277

الناز پارسایی; عبدالرضا محمدی نافچی; لیلا نوری

بررسی تأثیر تیمار تلفیقی اسانس میخک (Syzygiumaromaticum) با کربوکسی متیل سلولز بر ماندگاری پسته تر

Pages 279-294

فتانه موسی پور; فاطمه ناظوری; محمدرضا پیرمرادی; سیدحسین میردهقان

بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های گزانتان و دانه بالنگو بر زمان خشک شدن برش‌های زردآلو در سامانه فروسرخ

Pages 295-303

مریم ساترابی; فخرالدین صالحی; مجید رسولی

بررسی ارزش غذایی ماریناد ماهی شعری گوش قرمز (Lethrinus Lentjan) با استفاده از اسید استیک

Pages 305-315

علی آبرومند; فریده باعثی

بهینه‌سازی فرایند خشک کردن شلتوک برنج با خشک کن مادون قرمز

Pages 317-330

حمید راینی مقبلی; محمدهاشم رحمتی; حسینعلی تاش شمس آبادی; محمدرضا علیزاده

اندازه‌گیری شاخص‌‎های اکسیداتیو روغن‌های مصرفی در فلافل‌فروشی‌های سطح شهر اراک

Pages 331-343

عباس علیمرادیان; رضا تاجیک; عاطفه نوابی; رحمت الله مرادزاده; احمد عبدالهی; محدثه آصفری

مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی

Pages 345-360

اذر نقوی گرگری; نارملا آصفی; لیلا روفه گری نژاد

مدل سازی کینتیک تغییر رنگ گوشت شترمرغ حین سرخ شدن عمیق به کمک پردازش تصویر

Pages 361-369

محمد رضا امیریوسفی; محمدعلی حصاری نژاد

تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری روی ضریب نفوذ و میزان جذب روغن کدوی سرخ شده تحت شرایط عمیق

Pages 371-382

آیدا آزادگر; نارملا آصفی

مروری بر پروتئین هیدرولیز شده‌ی حاصل از ضایعات آبزیان: روش‌های تولید، کاربردها و خواص زیستی آن

Pages 383-395

کبری ضیایی; سید ولی حسینی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,726,291
PDF Download15,959,379