سیمین تن, نادیا, آصفی, نارملا (2021). تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی. , 18(111), 45-54. doi: 10.52547/fsct.18.111.45
نادیا سیمین تن; نارملا آصفی. "تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی". , 18, 111, 2021, 45-54. doi: 10.52547/fsct.18.111.45
سیمین تن, نادیا, آصفی, نارملا (2021). 'تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی', , 18(111), pp. 45-54. doi: 10.52547/fsct.18.111.45
سیمین تن, نادیا, آصفی, نارملا تاثیر پیش تیمار فراصوت و آنزیم بری بر روی کیفیت فیزیکی و ترمودینامیکی هویج سرخ شده تحت شرایط عمیق و مدل سازی چروکیدگی به کمک شبکه عصبی مصنوعی. , 2021; 18(111): 45-54. doi: 10.52547/fsct.18.111.45
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,276
PDF Download15,981,328