دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس (2021). بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ. , 18(111), 67-78. doi: 10.52547/fsct.18.111.67
امیر دارایی گرمه خانی; نرجس آقاجانی. "بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ". , 18, 111, 2021, 67-78. doi: 10.52547/fsct.18.111.67
دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس (2021). 'بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ', , 18(111), pp. 67-78. doi: 10.52547/fsct.18.111.67
دارایی گرمه خانی, امیر, آقاجانی, نرجس بهینه سازی تأثیر اسانس‌های طبیعی حاصل از میخک، زیره و رازیانه در غیر فعال‌سازی آنزیم پراکسیداز سیب درختی (گلدن دلیشز) با روش سطح پاسخ. , 2021; 18(111): 67-78. doi: 10.52547/fsct.18.111.67
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,292
PDF Download15,981,328