حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه (2021). بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده. , 18(111), 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.111.23
غلامحسین حقایق; نفیسه زاوه زاد. "بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده". , 18, 111, 2021, 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.111.23
حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه (2021). 'بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده', , 18(111), pp. 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.111.23
حقایق, غلامحسین, زاوه زاد, نفیسه بررسی اثر پودر رازیانه و صمغ بذر شنبلیله بر ویژگی های تکنولوژیکی و آنتی‌اکسیدانی پیراشکی سرخ شده. , 2021; 18(111): 23-35. doi: 10.52547/fsct.18.111.23
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,279
PDF Download15,981,328