پورمحمدی مجاوری, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین, جعفریان, سارا (2021). اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی. , 18(111), 189-200. doi: 10.52547/fsct.18.111.189
اوشا پورمحمدی مجاوری; سید حسین حسینی قابوس; سارا جعفریان. "اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی". , 18, 111, 2021, 189-200. doi: 10.52547/fsct.18.111.189
پورمحمدی مجاوری, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین, جعفریان, سارا (2021). 'اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی', , 18(111), pp. 189-200. doi: 10.52547/fsct.18.111.189
پورمحمدی مجاوری, اوشا, حسینی قابوس, سید حسین, جعفریان, سارا اثر غلظت‌های مختلف صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان سنگک غنی‌شده با پودر کدوحلوایی. , 2021; 18(111): 189-200. doi: 10.52547/fsct.18.111.189
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,188
PDF Download15,981,296