نقوی گرگری, اذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا (2021). مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی. , 18(111), 345-360. doi: 10.52547/fsct.18.111.345
اذر نقوی گرگری; نارملا آصفی; لیلا روفه گری نژاد. "مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی". , 18, 111, 2021, 345-360. doi: 10.52547/fsct.18.111.345
نقوی گرگری, اذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا (2021). 'مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی', , 18(111), pp. 345-360. doi: 10.52547/fsct.18.111.345
نقوی گرگری, اذر, آصفی, نارملا, روفه گری نژاد, لیلا مدلسازی انتقال جرم و حرارت در فرایند سرخ کردن عمیق و ارزیابی آن در مدل غذایی سیب‌زمینی. , 2021; 18(111): 345-360. doi: 10.52547/fsct.18.111.345
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,188
PDF Download15,981,296