علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری (2021). ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی. , 18(111), 37-44. doi: 10.52547/fsct.18.111.37
بهروز علیزاده بهبهانی; فخری شهیدی. "ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی". , 18, 111, 2021, 37-44. doi: 10.52547/fsct.18.111.37
علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری (2021). 'ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی', , 18(111), pp. 37-44. doi: 10.52547/fsct.18.111.37
علیزاده بهبهانی, بهروز, شهیدی, فخری ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس زنیان بر تعدادی از سویه‌های میکروبی استاندارد شاخص عفونت و مسمومیت غذایی: مطالعه در شرایط برون‌تنی. , 2021; 18(111): 37-44. doi: 10.52547/fsct.18.111.37
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,322
PDF Download15,981,338