کربلایی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما (2021). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو. , 18(111), 131-146. doi: 10.52547/fsct.18.111.131
سیده سعیده کربلایی امینی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو". , 18, 111, 2021, 131-146. doi: 10.52547/fsct.18.111.131
کربلایی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما (2021). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو', , 18(111), pp. 131-146. doi: 10.52547/fsct.18.111.131
کربلایی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ساختاری و حسی دسر‌شیری کم‌چرب اصلاح‌‌شده با صمغ‌های بومی به و بالنگو. , 2021; 18(111): 131-146. doi: 10.52547/fsct.18.111.131
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,766,187
PDF Download15,981,296