Number of Articles: 30

الکتروریزپوشانی: مبانی و کاربرد آن در صنایع غذایی

Pages 1-21

محمد امین میری; بهروز قرآنی; حمید رضا میری

بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار

Pages 23-34

حسینعلی شهرکی; سید حسین حسینی قابوس

ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی

Pages 35-45

زهرا ابوطالبی; aktram pezeshki; بابک قنبرزاده; مریم خاکباز حشمتی

ساخت یک آپتاحسگر آمپرومتریک برای تعیین میزان باقی مانده آنتی بیوتیک در شیر

Pages 47-57

آیت محمدرزداری; مهدی قاسمی ورنامخواستی; سجاد رستمی; علی اصغر انصافی; زهرا ایزدی; مجتبی بنیادیان

جداسازی، شناسایی مولکولی و ارزیابی ایمنی باکتری‌های اسید لاکتیک پروتئولیتیک به دست آمده از نمونه‌های مختلف شیر خام

Pages 59-69

علی مویدی; ماندانا محمودی; مرتضی خمیری; شهرام لقمان

بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان

Pages 71-84

سیده الهام موسوی کلجاهی; نارملا آصفی; میترا صوفی

استخراج پلی‌ساکارید محلول در آب از قارچ خوراکی صدفی به‌کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن

Pages 85-100

حسین جوینده; زهرا حاجی ابراهیمی فروشانی

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین

Pages 101-111

فاطمه پناهی; جواد حصاری; صدیف آزرادمرد دمیرچی; سید عباس رافت; مهناز منافی دیزج یکان

بهینه‌سازی فرمولاسیون نوشیدنی انرژی‌زا حاوی شیرین کننده طبیعی و پروتئین آب پنیر توسط روش طرح مخلوط- رئوس انتهایی

Pages 113-123

فاطمه زنده بودی; سمیرا یگانه زاد; علیرضا صادقیان; محمد مهدی قلیان

اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی

Pages 125-137

یاسمن هزاوه یی ها; پیمان مهستی شتربانی; ژاله خوشخو

ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی

Pages 139-150

سیمین صادقی; جعفر محمدزاده میلانی; رضا اسماعیل زاده; محمدرضا کسایی

تعیین برخی ویژگی های ماست بستنی حاوی شیره توت سفید و ترنجبین

Pages 151-164

محمد رضا ناصری پور; وجیهه فدایی نوغانی

تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی

Pages 165-175

ساناز خالدی; سارا موحد; محمد جواد شکوری

اثر محلول‌های شستشو برکاهش بار میکروبی در رطب مضافتی

Pages 177-184

ابوالفضل گلشن تفتی; مریم روزبه

ارزیابی ویژگی‌های کاغذهای کرافت پوشش‌دهی شده با محلول‌های پروتئینی حاوی پودر عصاره چای با تکنیک لایه به لایه خود شکل گیرنده

Pages 185-197

محبوبه کشیری; حسن اسدی; یحیی مقصودلو; حبیب الله میرزایی; ساجده آلسوی آلتینکای

تهیه نانوحامل‌های بیوپلیمری کیتوزان/صمغ عربی با روش کوآسرواسیون؛ ارزیابی خصوصیات فیزیکی، ریزساختاری/ملکولی و بررسی اثر آن‌ها بر بهبود پایداری اکسایشی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris)

Pages 199-214

سید ابراهیم مرادی

بهینه سازی تولید کلروفیلین مس از چمن و بررسی پایداری آن در نوشیدنی نعناع طی زمان نگه‌داری

Pages 215-224

حامد صابریان; حامد حسینی; شادی بلوریان; فرشته حسینی

بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار

Pages 225-236

سمانه کبیری; سمیه رحیمی; وجیهه فدائی نوغانی

بهینه‌سازی استخراج روغن از بادام‌زمینی با پیش‌تیمار فراصوت به کمک روش سطح پاسخ

Pages 237-247

سید محمود میردیلمی; مهدی فرقانی; حمید بخش آبادی; رقیه شیرازی

بررسی خصوصیات اولئوژل تولیدی به روش غیر حرارتی با استفاده از زیست پلیمر‌های ژلاتین و زانتان و غنی سازی آن با ویتامین D

Pages 249-261

Amir Goli

مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره هیدروالکلی مریم‌گلی(Salvia officinalis)، ریحان(Ocimum basilicum) و دارچین بر ساکارومایسس سرویزیه در دوغ

Pages 263-273

هاجر شهسوار; مرضیه بلندی; هما بقایی

بررسی جمعیت میکروبی ارقام خرمای استعمران، زاهدی، شاهانی، کبکاب، مرداسنگ، مضافتی و هلیله ای

Pages 275-285

لیلا نصرت آبادی; حمیدرضا کاوسی; رضا حاجی محمدی فریمانی; محمد بلوردی

اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن

Pages 287-299

اصغر فرهادی; سیدهادی پیغمبردوست; کاظم علیرضالو

بررسی ویژگی‎های فیزیکی و شیمیایی میکروامولسیون‎های حاوی بتا- سیتواسترول بر پایه روغن‎ کنجد

Pages 301-313

عاطفه پورجاهد; حبیب اله عباسی

ارزیابی اثر پوشش پروبیوتیکی باکتری‌های Pediococcus acidilactici و Lactobacillus plantarum روی شاخص های فیزیکی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

Pages 315-324

سکینه علیزاده; سید علی جعفرپور; سکینه یگانه; رضا صفری

بررسی تاثیر برداشت دقیق بر کیفیت عرق تولید شده از گیاهان دارویی (مطالعه موردی زوفا (Hyssopus officinalis))

Pages 325-332

علی صائبی; سعید مینایی; علیرضا مهدویان; محمد تقی عبادی

روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی

Pages 333-340

شادی بصیری; فرزاد غیبی

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل‌های انار نادری

Pages 341-356

مریم ماندگاری; عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی; لاله مشرف; مریم تاتاری

تأثیر اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی کفیر تولید شده از شیرگاومیش

Pages 357-367

مهدی قصاب نزاد; محمد حجتی; حسین جوینده

خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی عسل حاوی عرق شوید به روش پروسه‌ای و بیولوژیکی

Pages 369-377

سارا خدری; محمد گلی; فروغ مرتضایی نژاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,536
PDF Download15,950,943