موسوی کلجاهی, سیده الهام, آصفی, نارملا, صوفی, میترا (2019). بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان. , 16(89), 71-84.
سیده الهام موسوی کلجاهی; نارملا آصفی; میترا صوفی. "بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان". , 16, 89, 2019, 71-84.
موسوی کلجاهی, سیده الهام, آصفی, نارملا, صوفی, میترا (2019). 'بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان', , 16(89), pp. 71-84.
موسوی کلجاهی, سیده الهام, آصفی, نارملا, صوفی, میترا بهینه‌سازی اثر پیش‌تیمار آنزیم‌بری، غوطه‌وری در غلظت‌های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک‌کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ ‌شده‌ بادنجان. , 2019; 16(89): 71-84.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,621
PDF Download15,969,969