خالدی, ساناز, موحد, سارا, شکوری, محمد جواد (2019). تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی. , 16(89), 165-175.
ساناز خالدی; سارا موحد; محمد جواد شکوری. "تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی". , 16, 89, 2019, 165-175.
خالدی, ساناز, موحد, سارا, شکوری, محمد جواد (2019). 'تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی', , 16(89), pp. 165-175.
خالدی, ساناز, موحد, سارا, شکوری, محمد جواد تاثیر افزودن فیبر انبه بر خواص کیفی کیک اسفنجی. , 2019; 16(89): 165-175.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,615
PDF Download15,969,967