شهرکی, حسینعلی, حسینی قابوس, سید حسین (2019). بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار. , 16(89), 23-34.
حسینعلی شهرکی; سید حسین حسینی قابوس. "بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار". , 16, 89, 2019, 23-34.
شهرکی, حسینعلی, حسینی قابوس, سید حسین (2019). 'بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار', , 16(89), pp. 23-34.
شهرکی, حسینعلی, حسینی قابوس, سید حسین بهبود خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی حاوی سیب با استفاده از صمغ گوار. , 2019; 16(89): 23-34.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,623
PDF Download15,969,969