ابوطالبی, زهرا, pezeshki, aktram, قنبرزاده, بابک, خاکباز حشمتی, مریم (2019). ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی. , 16(89), 35-45.
زهرا ابوطالبی; aktram pezeshki; بابک قنبرزاده; مریم خاکباز حشمتی. "ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی". , 16, 89, 2019, 35-45.
ابوطالبی, زهرا, pezeshki, aktram, قنبرزاده, بابک, خاکباز حشمتی, مریم (2019). 'ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی', , 16(89), pp. 35-45.
ابوطالبی, زهرا, pezeshki, aktram, قنبرزاده, بابک, خاکباز حشمتی, مریم ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، فیزیکی -شیمیایی ورئولوژیکی آدامس تهیه شده از صمغ درخت بنه و شیرین‌کننده‌های الکلی. , 2019; 16(89): 35-45.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,617
PDF Download15,969,967