صادقی, سیمین, محمدزاده میلانی, جعفر, اسماعیل زاده, رضا, کسایی, محمدرضا (2019). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. , 16(89), 139-150.
سیمین صادقی; جعفر محمدزاده میلانی; رضا اسماعیل زاده; محمدرضا کسایی. "ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی". , 16, 89, 2019, 139-150.
صادقی, سیمین, محمدزاده میلانی, جعفر, اسماعیل زاده, رضا, کسایی, محمدرضا (2019). 'ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی', , 16(89), pp. 139-150.
صادقی, سیمین, محمدزاده میلانی, جعفر, اسماعیل زاده, رضا, کسایی, محمدرضا ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ساختاری فیلم‌های خوراکی پروتئین کنجاله کنجد حاصل از دو روش استخراج قلیایی و نمکی. , 2019; 16(89): 139-150.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,613
PDF Download15,969,965