پناهی, فاطمه, حصاری, جواد, آزرادمرد دمیرچی, صدیف, رافت, سید عباس, منافی دیزج یکان, مهناز (2019). ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین. , 16(89), 101-111.
فاطمه پناهی; جواد حصاری; صدیف آزرادمرد دمیرچی; سید عباس رافت; مهناز منافی دیزج یکان. "ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین". , 16, 89, 2019, 101-111.
پناهی, فاطمه, حصاری, جواد, آزرادمرد دمیرچی, صدیف, رافت, سید عباس, منافی دیزج یکان, مهناز (2019). 'ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین', , 16(89), pp. 101-111.
پناهی, فاطمه, حصاری, جواد, آزرادمرد دمیرچی, صدیف, رافت, سید عباس, منافی دیزج یکان, مهناز ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی ماست قالبی کم‌چرب حاوی کنسانتره‌ی پروتئینی آب-پنیر و رنگ‌دانه‌ی لوتئین. , 2019; 16(89): 101-111.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,614
PDF Download15,969,966