هزاوه یی ها, یاسمن, مهستی شتربانی, پیمان, خوشخو, ژاله (2019). اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی. , 16(89), 125-137.
یاسمن هزاوه یی ها; پیمان مهستی شتربانی; ژاله خوشخو. "اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی". , 16, 89, 2019, 125-137.
هزاوه یی ها, یاسمن, مهستی شتربانی, پیمان, خوشخو, ژاله (2019). 'اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی', , 16(89), pp. 125-137.
هزاوه یی ها, یاسمن, مهستی شتربانی, پیمان, خوشخو, ژاله اثر پوشش خوراکی ژلاتینی حاوی اسانس جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی برگر ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی. , 2019; 16(89): 125-137.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,624
PDF Download15,969,969