بصیری, شادی, غیبی, فرزاد (2019). روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی. , 16(89), 333-340.
شادی بصیری; فرزاد غیبی. "روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی". , 16, 89, 2019, 333-340.
بصیری, شادی, غیبی, فرزاد (2019). 'روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی', , 16(89), pp. 333-340.
بصیری, شادی, غیبی, فرزاد روش بهینه تهیه شیرین کننده طبیعی عصاره تغلیظ شده توت با ارزیابی ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیایی. , 2019; 16(89): 333-340.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,751,459
PDF Download15,972,734