فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم (2019). اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن. , 16(89), 287-299.
اصغر فرهادی; سیدهادی پیغمبردوست; کاظم علیرضالو. "اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن". , 16, 89, 2019, 287-299.
فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم (2019). 'اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن', , 16(89), pp. 287-299.
فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم اثر استفاده از آرد چیا بر ویژگی‌های تکنولوژیکی و تغذیه‌ای نان حجیم بدون گلوتن. , 2019; 16(89): 287-299.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,747,612
PDF Download15,969,965