Number of Articles: 30

اثر ضد میکروبی عصاره کاردین (Biarum bovei) بر اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس: مطالعه در محیط in vitro و همبرگر

Pages 1-13

رضا فرهمندفر; عارفه کردجزی

ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیتوشیمیایی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی برخی ریز میوه‌های دارویی جمع‌آوری شده از منطقه خان‌درسی ارومیه

Pages 15-29

قادر قاسمی; ابوالفضل علیرضالو; شیرین رحمن زاده ایشکه

تولید ‌ماست‌ هم‌زده فراسودمند حاوی پودر تره‌کوهی(Allium iranicum) و ‌بررسی خواص فیزیکوشیمیایی،‌ حسی و ماندگاری‌آن

Pages 31-46

sajad pirsa; رسول امینی; محمد علیزاده

بررسی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولی از دانه آفتابگردان آجیلی و مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن با آنتی-اکسیدان سنتزی در پایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

Pages 47-61

لاله مهریار; مریم اسکندرخانی

به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز

Pages 63-72

مریم اسمعیلی بازارده; فریبا زینالی; محسن اسمعیلی

مقایسه روش کم انرژی و پرانرژی در ساخت نانوامولسیون روغن هسته انار حاوی مخلوط سورفکتانت های غیر یونی

Pages 73-82

سعید صادقی; میرخلیل پیروزی فرد; زهرا امام جمعه

افزایش انبارمانی آرد ارزن با استفاده از تیمارهای حرارتی-رطوبتی و مایکروویو

Pages 83-93

سیما مهاجرخراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی

مدل‌سازی استخراج روغن از دان سیاه به کمک پیش تیمار ترکیبی ریزموج – میدان الکتریکی پالسی با شبکه‌های عصبی مصنوعی

Pages 95-107

نازنین مریم محسنی; حبیب الله میرزایی; معصومه مقیمی

بهینه‌سازی فرآوری ماست کم‌چرب پری‌بیوتیک حاوی اینولین تحت تاثیر دما و نیروی برشی مختلف

Pages 109-118

میترا صوفی; آیناز علیزاده; سیده الهام موسوی کلجاهی

تعیین مقادیر ترکیبات فنولی و فعالیت رادیکال‌گیرندگی عصاره استخراج‌شده ازبرگ‌های گیاه چویل (Ferulago angulata) با تکنیک مایکروویو و روش غرقابی

Pages 119-131

عبدالرضا آقاجانی; سید علی مرتضوی; فریده طباطبایی یزدی; مسعود شفافی زنوزیان; محمدرضا سعیدی اصل

مقایسه تاثیر تیمارهای فیزیکی و شیمیایی بر کنترل پوسیدگی، خواص کیفی و برخی فلاونوئیدهای میوه پرتقال تامسون ناول در انبار سرد

Pages 133-147

مازیار فقیه نصیری; رضا امیدبیگی; سیدمحمد فخر طباطبایی; کاظم ارزانی; رسول زارع

بررسی تغییرات ویژگی های فیزیکو-مکانیکی نقل گردویی طی زمان نگهداری: مطالعه نقش افزودنی ها

Pages 149-161

فاطمه آذری کیا

بررسی رهایش اسانس بادرنجبویه انکپسوله شده در ماست بوسیله روش ریز استخراج مایع-مایع پخشی و کروماتوگرافی گازی

Pages 163-172

ایرج کریمی ثانی; محمد علیزاده; سجاد پیرسا; احسان مقدس کیا

اندازه‌گیری کمی رنگ‌های مصنوعی مجاز خوراکی در موادغذایی: افزایش سلامت و ایمنی غذا

Pages 173-188

کامبیز حسن زاده; اعظم کرانی

بررسی اثر پیش تیمار مایکروویو بر کیفیت خلال‌های خشک سیب‌زمینی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 189-198

ناهید جعفری; سیدحمیدرضا ضیاءالحق; عبدالرضا محمدی نافچی

بهینه‌یابی اثر سطوح مختلف استارتر، مخمر و زمان نگهداری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 199-211

سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی

بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک

Pages 213-222

محمد علی حصاری نژاد; زهرا سیر; فرناز رضائیان عطار

مقایسه اثر تریپسین ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با آنزیم های تجاری بر خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده سویا

Pages 223-234

زهره حاسبی; علی معتمدزادگان; رسول مدنی; عباس زمانی

تهیه فیلم رنگی آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی پکتین حاوی اسانس زنیان و رنگدانه بتاکاروتن و بررسی ویژگی‌های آن

Pages 235-249

افشار اصدق; sajad pirsa; اصغر خسروشاهی

بررسی تجمع زیستی فلزات سنگین در بافت خوراکی عضله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio linnaeus, 1758) رودخانه سیاه درویشان استان گیلان

Pages 251-261

محمد اتفاق دوست

بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و مورفولوژی فیلم نانوکامپیوزیت آلژینات سدیم حاوی نانوذرات چربی جامد

Pages 263-271

فرود باقری; محسن رادی; صدیقه امیری

بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری

Pages 273-283

مریم قائد; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی

اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد

Pages 285-296

مریم عباسعلی‌پور; رضا اسماعیل‌زاده کناری; پیمان آریایی

ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری

Pages 297-312

زرین صالحی فتح آبادی; یحیی مقصودلو; حمیدرضا اخوان; علی مویدی; سپیده خراسانی

بررسی اثر عصاره برگ زیتون بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم‌‌ خوراکی بر پایه زئین ذرت

Pages 313-324

بهاره موسوی; حبیب اله میرزایی; محبوبه کشیری; امان محمد ضیائی فر

اصالت‌سنجی آب‌لیموهای مصرفی استان گلستان با استفاده از کروماتوگرافی مایع جفت شده با آشکارساز جرمی

Pages 325-334

مهدی مهام; روح اله کرمی اسبو; محمد حسین شجاعی علی آبادی

اثر تیمارهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و آنتی‌میکروبی عصاره دارچین

Pages 335-347

سپیده سهراب پور; رضا اسمعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

اثر روشهای استخراج با کمک اولتراسوند و سیال فوق بحرانی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی و آنتیمیکروبی عصاره دارچین

Pages 349-359

سپیده سهراب پور; رضا اسمعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

ارزیابی میزان کارایی لوتئولین بر پایداری روغن های زیتون و کانولا در درجه حرارت های مختلف بر اساس مکانیسم مهارکنندگی

Pages 361-372

سید محمد احمدی; رضا فرهوش; علی شریف; میترا رضایی

اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن

Pages 373-385

انیس طالبی; فروغ محترمی; sajad pirsa

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,567
Article View19,721,011
PDF Download15,957,973