عباسعلی‌پور, مریم, اسماعیل‌زاده کناری, رضا, آریایی, پیمان (2019). اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد. , 16(86), 285-296.
مریم عباسعلی‌پور; رضا اسماعیل‌زاده کناری; پیمان آریایی. "اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد". , 16, 86, 2019, 285-296.
عباسعلی‌پور, مریم, اسماعیل‌زاده کناری, رضا, آریایی, پیمان (2019). 'اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد', , 16(86), pp. 285-296.
عباسعلی‌پور, مریم, اسماعیل‌زاده کناری, رضا, آریایی, پیمان اثرات سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر و برخی پایدارکننده‌ها بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی و حسی ماست منجمد. , 2019; 16(86): 285-296.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891